TÜRKİYE'DE DAHA ÖNCE YAPILMAMIŞ BİR PSİKOLOJİ ZİRVESİ İLE SİZLERLEYİZ!
Türkiye'nin en çok tercih edilen eğitim ve gelişim platformu Mixx Bilet 2023 yılının zirvesini sunar!
BİLET ALDIĞINIZDA İLK 48 SAAT İÇİNDE KOŞULSUZ KESİNTİSİZ İADE ALABİLİRSİNİZ!
NEDEN ONLINE ETKİNLİK?
EVİNDEN, İŞ YERİNDEN VEYA İSTEDİĞİN YERDEN BAĞLANARAK İZLE
DAHA DÜŞÜK BİLET ÜCRETLERİ İLE DAHA ÇOK KONUŞMACI DİNLEME VE DAHA ÇOK BELGE EDİNME İMKANI YAKALA
ONLINE OLARAK İZLEDİĞİN OTURUMLARI 20 GÜN BOYUNCA TEKRAR EDİP PEKİŞTİRME İMKANI YAKALA
EĞİTMENLERLE DAHA İNTERAKTİF SORU-CEVAP YAPABİLECEĞİN OTURUMLAR YAŞA
9 GÜN 12 KONUŞMACI 12 İSMİNE ÖZEL DİJİTAL BELGE İLE ONLINE PSİKOLOJİ ZİRVEMİZ 3-11 NİSAN'DA SİZLERLE!
BU MUHTEŞEM KONFERANSI KAÇIRMAYIN, HEMEN BİLETİNİZİ ALIN!
12 ONLINE OTURUM, 12 DİJİTAL BELGE
NEDEN KATILMALIYIM?
OTURUMLAR
PLATFORM
Program ONLINE olarak Youtube üzerinden gerçekleşecektir, etkinliğe bilet aldığınızda size sms ve mail ile size özel erişim linkiniz gönderilecektir ve o link etkinlikten bir gün önce aktif olacaktır ve aynı linkler ile etkinlikten sonra 20 gün boyunca erişim sağlayabilir ve oturumları izleyebilirsiniz. Paul GILBERT ve Scott WALTMAN'ın oturumu anlık çeviri (simultane) ile türkçe olarak sunulacaktır.
Her oturum süresi ortalama 1 saattir, her oturum sonunda 10-15 dk. soru-cevap yapılmaktadır.
Oturum saatleri:
ÖNEMLİ: Kaydınızı oluştururken cep numaranızı ve mail adresinizi doğru girdiğinizden emin olunuz.
DETAYLAR
Prof.Dr. KEMAL SAYAR
Hacettepe Üniversitesi (İngilizce) Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989-1995 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine devam etti. 2000 yılında psikiyatri doçenti, 2008 yılında psikiyatri profesörü oldu. Çeşitli ulusal ve uluslar arası dergilerde danışmanlık ve hakemlik yaptı. Psikiyatri konulu çok sayıda kongre ve sempozyumda düzenleyici ve konuşmacı olarak yer aldı. 2002 yılında, Kanada McGill Ünivesitesinde Transkültürel Psikiyatri Bölümü’nde konuk öğretim üyesi olarak çalıştı. Bakırköy ve Erenköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanelerinde klinik şefliği görevlerini yürüttü.Halen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi psikiyatri anabilim dalı başkanıdır. Mesleki çalışmalarının yanı sıra, Açık Radyo ve Star Tv’de Ruhun Labirlentleri, TRT’de İnsanlık Hali adlı programı hazırladı ve sundu.
Prof.Dr. MEHMET ZİHNİ SUNGUR
1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'nda ihtisas yapmaktayken 1985-1988 yılları arasında Londra'da Psikiyatri Enstitüsü'nde (Institute of Psychiatry) ve Maudsley ve Bethlem Royal Hastaneleri'nde asistan olarak görev yapmıştır. 1990 yılında Psikiyatri Uzmanı, 1992 yılında Psikiyatri Doçenti ünvanını almıştır. Doçentlik sonrasında çalışmalarını özellikle "Kognitif ve Davranış Terapileri", "Cinsel İşlev Bozuklukları ve Cinsel Tedaviler", "Evlilik Terapileri" ve "Kaygı Bozuklukları" konularında yoğunlaştırmış ve 1996 yılında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği'nin Kurucu Başkanlığı, 1998 yılında ise Cinsel Eğitim, Tedavi ve Araştırma Derneği'nin kurucu üyeliğini ve Türkiye Psikiyatri Derneği Kognitif-Davranışçı Psikoterapiler çalışma birimi'nin koordinatörlüğü görevlerini yapmıştır. Halen Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği'nin başkanlığını ve Türkiye Psikiyatri Derneği Aile ve Çift Terapileri çalışma birimi'nin koordinatörlüğü görevlerini yürütmektedir. 1998 yılında, meslektaşları ile birlikte hazırladığı şizofreni hastalarının tedavisi ve tekrar topluma kazandırılmasına yönelik proje, uluslararası bir ödül (Lilly Schizophrenia Reintegration Award) almıştır. Aynı yıl Ulusal Sigara ve Sağlık Komitesinin bir üyesi olarak yürütülen eğitim-tedavi hizmetleri ve sağlık alanına katkıları nedeniyle 1998 Nusret Fişek Halk Sağlığı Hizmet Ödülü almıştır.2000 yılında Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği (EABCT) başkanı seçilmiştir. 2001 yılında profesör olan Mehmet Zihni Sungur, halen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesidir. Mehmet Sungur, İngiliz Psikoterapiler Birliği (UK Council for Psychotherapy) ve İngiliz Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği (Biritish Association for Behavioural and Cognitive Therapies) tarafından Kognitif-Davranışçı Terapist olarak akredite edilmiş ve kayıtlı terapistler listesine alınmış, halen Avrupa Kognitif ve Davranış Terapiler Birliği (EABCT) Akreditasyon ve Sertifikasyon Komitesi Yürütücü üyesi, 'Psikoterapilerde Ortak Dil Kullanımı' komitelerinin yürütme kurulu üyesi, Uluslararası Kognitif Terapiler Derneği (IACP) Yönetim Kurulu üyesi, Amerikan Psikiyatri Birliği (APA) üyesi ve Beck Kognitif Terapi Akademisi (ACT) nin kurucu üyesi ve sertifiye edilmiş eğiticisidir.
Prof.Dr. PAUL GILBERT
Paul Gilbert, 40 yılı aşkın süredir klinik psikoloji alanında çalışmaktadır. Derby Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Profesörü, Queensland Üniversitesi’ndeyse misafir öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Utanç ve özeleştiri konularına odaklanarak sürdürdüğü evrimsel psikoterapi çalışmaları sonucunda, üçüncü dalga davranışçı terapi yaklaşımları arasında çığır açan Şefkat Odaklı Terapi’yi kuramlaştırmış ve uygulamıştır. Bugüne kadar 21 kitabı yazmış veya editörlüğünü üstlenmiş, 250’den fazla makale ve kitap bölümü kaleme almıştır. Şefkatin bilimsel olarak anlaşılması ve uygulanmasıyla sağlığın yaygınlaştırılması amacıyla 2006 yılında, uluslararası yardım derneği Compassionate Mind Foundation’ı (Şefkatli Zihin Vakfı) kurmuştur. Ruh sağlığına yaptığı katkılardan ötürü, 2011 yılında İngiltere Kraliçesi tarafından Britanya İmparatorluk Nişanı’yla ödüllendirilmiştir.
Prof.Dr. SİNAN CANAN
Sinan Canan, 1972 yılında Ankara'da doğmuştur. İlk, orta ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden 1995 yılında mezun olmuştur. Daha sonra On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalında yüksek lisans yaparak, aynı kurumda Fizyoloji Anabilim Dalında da doktorasını tamamlamıştır. Sinan Canan, 2010 yılında Fizyoloji Doçenti unvanını aldı ve Ankara Başkent üniversitesi Tıp Fakültesinde beş yıl, Ankara Turgut Özal Üniversitesinde bir yıl çalıştı. Yazar, 2016 yılından itibaren Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Sinan Canan'ın Kimsenin Bilemeyeceği Şeyler başlıklı bilim ve bilim felsefesi denemeleri tarzında kitabı yayınlanmıştır. Sinan Canan, tarafından kaleme alınan son kitap "Dijital Gelecekte İnsan Kalmak" Tuti kitap tarafından yayımlanmaktadır.
Prof.Dr. ZÜMRA ATALAY
Prof. Dr. Zümra Atalay MEF Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü öğretim üyesidir. Mindfulness Eğitmenidir. 2014 yılında Mindfulness Institute Türkiye’yi kurmuştur. Temel çalışma alanı bilinçli farkındalık (mindfulness), bilinçli farkındalık temelli terapiler, şefkat (compassion) ve şefkat temelli terapilerdir. Doktora tezi de bu iki konu üzerinedir. TUBITAK bursu ile misafir öğretim üyesi olarak bulunduğu Rochester Üniversitesi Psikoloji Bölümünde “Mindfulness ve Psikolojik İhtiyaçlar” üzerine bir proje yapmıştır. Bu konu ile ilgili Uluslararası indekslerde taranan ve ulusal hakemli dergilerde makaleleri, TUBITAK projeleri, ulusal ve uluslararası kongrelerde bildirimleri, yüksek lisans ve doktora düzeyinde vermiş olduğu dersleri, danışmanlığını yaptığı yüksek lisans ve doktora tezleri bulunmaktadır. Zümra Atalay Mindfulness Temelli Stres Azaltma Programı (MBSR), Mindfulness Temelli Bilişsel Terapi (MBCT),İş yerlerinde kullanılan Search Inside Yourself (SIY), Okullar İçin .b foundations ve Mindfulness Temelli Şefkatli Yaşam (MBCL) Eğitici Eğitmenidir. 8 ülkede eğitim veren IMA’nın uluslararası eğitmenidir. EAMBA (Europian Association of Mindfulness Based Approaches) kurulduğundan beri aktif üyesidir. Üniversitede verdiği derslerin ve akademik çalışmaların yanı sıra Mindfulness Institute bünyesinde düzenli aralıklarla MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction Program) ve MBCT (Mindfulness Temelli Bilişsel Terapi) grup çalışmaları, yurt içi ve yurt dışından alanında uzman kişiler ile çeşitli alanlara yönelik mindfulness eğitimleri ve eğitici eğitmenlikleri düzenlemektedir. Ayrıca kurumlara yönelik eğitimler ve bireysel terapi seansları vermektedir. Aynı zamanda Mindfulness ve Şefkat ile ilgili 3 kitabın yazarıdır.
Dr. SCOTT WALTMAN
Scott Waltman , PsyD, ABPP, Vaka Kavramsallaştırma Odaklı BDT sağlama konusunda uzmanlaşmış bir klinisyen, eğitmen ve uygulamaya dayalı araştırmacıdır. Bu, araştırma destekli tedavi protokolleri ile müşterinin bireysel özellikleri ve tercihlerinin bir entegrasyonu olan kişiselleştirilmiş bir tedavi planı oluşturmak anlamına gelir. Klinik olarak, Dr. Waltmaninsanların hayatlarındaki engelleri aşmalarına yardımcı olmak için bilişsel ve davranışsal müdahaleleri esnek ve şefkatli bir şekilde uygulamaya, tutku ve değerlerin rehberliğinde anlamlı hayatlar kurmayı kolaylaştırmaya çalışır. Academy of Cognitive & Behavior Therapies tarafından kalifiye bir Bilişsel Terapist ve Eğitmen/Danışman olarak onaylanmıştır. Ayrıca Bilişsel ve Davranış Terapileri Akademisi'nin tam üyesidir. Ayrıca American Board of Professional Psychology'den Davranışsal ve Bilişsel Psikoloji alanında kurul sertifikasına sahiptir. Ayrıca Harbor-UCLA Tıp Merkezi'nde APA-Akredite Doktora Sonrası Bursu tamamladı. Orada toplum ruh sağlığı merkezinin BDT kliniğinde hastaları tedavi etti ve aynı zamanda Los Angeles İlçe Ruh Sağlığı Departmanı BDT Yaygınlaştırma Projesi'nin baş eğitmeniydi. Daha yakın zamanlarda, Dr.Waltman , Aaron T Beck Psikopatoloji Araştırma Merkezi'nde Philadelphia halk ruh sağlığı sistemindeki Dr. Aaron Beck'in BDT uygulama ekiplerinden birinde BDT eğitmeni olarak çalıştı. Dr. Waltman'ın yatarak tedavi, ayakta tedavi ve yatılı ortamlarda (hem yetişkinler hem de ergenler) psikiyatrik ve kişilik bozukluğu olan bireylerle çalışma konusunda kapsamlı bir geçmişi vardır. Dr. Waltman , birkaç saygın dergide uygulamaya dayalı araştırmalar yayınladı ve bulgularını ulusal ve uluslararası konferanslarda sundu. "Terapistler ve Danışmanlar için Sokratik Sorgulama: Bir Bilişsel Davranışçı Terapist Gibi Düşünmeyi ve Müdahale Etmeyi Öğrenin" adlı terapist tedavi kılavuzunun baş yazarıdır.
Klinik Psikolog BEYHAN BUDAK
İlköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Beyhan Budak, İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra tekrar Ankara'ya dönmüştür. Ankara'da özel bir klinikte çalışan Beyhan Budak, daha sonra Ankara Gazi Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde yüksek lisans yapmıştır.Beyhan Budak,daha sonra ise Özel bir üniversitede Klinik Psikoloji bölümünde ikinci Yüksek Lisansı yapmaktadır. Şu anda kurucusu olduğu Fenomen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim merkezinde psikoterapi, psikolojik danışmanlık ve kurumlara eğitim hizmeti vermektedir.Beyhan Budak, aynı zamanda Youtube kanalında her hafta popüler psikoloji ve kişisel gelişim konularında videolar yayınlamaktadır.
Klinik Psikolog GÖKHAN ÇINAR
İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi’nde burslu olarak tamamladığı yıl klinik psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.Lisans eğitimi süresinde ve sonrasında Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde stajına devam etti. 10. Ulusal Psikoloji Öğrencileri kongresine ‘Ergenlerin Meslek Yönelimi’ ve ‘Mesleki Adanmışlık’ konuları ile katıldı.Türk Psikologlar Derneği’nde “Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimi sonrasında Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımında süpervizyon almaya devam etti. Diğer yandan, aynı dönemde bireysel psikanalizinden geçmeye başladı. Sonrasında ise öncelikli olarak bir travma sonrası müdahale yöntemi olan EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) eğitimini tamamlayarak travmatik yaşam deneyimleri sonrasında psikoterapi müdahalelerinde çalışmalarını sürdürdü.Yetişkin, Ergen ve Çocuk Objektif/Projektif Testler eğitimini alarak bir çok kişilik, zeka, dikkat, gelişim ve algılama testinin uygulamasında yetkinlik kazandı.
Klinik Psikolog SERDAR VATANSEVER
Serdar Vatansever lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirerek, Klinik Psikoloji Master programını tamamladı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev aldı ve birçok özel klinikte ailelerle çalıştı. Türkiye’de yaptığı projelerle dikkat çeken Vatansever, psikoloji eğitimlerinin yanısıra Bahçeşehir Üniversitesinden Prof. Dr. Şevki Sözen den Adli Tıp dersleri aldı.13 senelik basketbol kariyerinin ardından Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlarken aynı zamanda tezinde Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerini kapsayan ’’Sporun Psikolojik Etkilerini’’ araştıran bilimsel bir çalışma yayınladı.
Uzman Psikolog DİLAY SÜLOĞLU
Dilay Süloğlu, 2009 yılında 24 Kasım Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, aynı yıl Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümüne başarı derecesiyle başladı. 2013 yılında Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden Onur derecesiyle mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi, Tezli yüksek lisans eğitimini tamamlayarak “Uzman Psikolog” ünvanını aldı.
İstanbulda lisans ve yüksek lisans öğrenimini tamamladığı yıllarda Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Travma Psikolojisi, Aile Sorunları ve Baş Etme Yöntemleri, Farkındalık, Kabul ve Kararlılık Stratejileri, Çocuk ve Ergen Davranış Sorunları üzerine çeşitli eğitimler aldı.Nişantaşı Davranış Bilimleri enstitüsünde 6 ay boyunca yetişkin ve ergenlerle gelişimsel/psikolojik takip çalışmalarına katıldı. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri servisinde klinik alan çalışmalarını yürüttü. University of Vienna’da, Prof. Dr. Urs NATER önderliğinde “Brain and Stress” projesini tamamladı. Haziran 2014’te Özel Akademi Hastanesinde çalışmalarına devam etti. Mart 2016 tarihinden beri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve 2019 yılı itibariyle BAU MedicalPark Göztepe Hastanesinde klinik çalışmalarını sürdürmektedir. Ağustos 2013’ten beri, özel okul ve kurumlarda eğitim-bireysel danışmanlık hizmeti vererek; Türk Telekom, Koç Holding ve Sabancı Holding gibi ülkenin önde gelen markalarına danışmanlık hizmeti vermektedir.Yetişkin, çocuk, ergen ve çift terapisi alanında Bilişsel Davranışçı Terapi, Hipnoterapi ve Çözüm Odaklı Psikoterapi yaklaşımlarıyla çalışmaktadır.